Dačić na ministarskom zasedanju u Letoniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2015, 03:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić na ministarskom zasedanju u Letoniji

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boravi danas i sutra u Rigi na neformalnom sastanku ministara spoljnih poslova država članica i kandidata za članstvo u EU koji se organizuje u "gimnih formatu".

Teme o kojima će se razgovarati na sastanku ministara zemalja članica Evropske unije su Ukrajina, odnosi Evropska unija - Ruska Federacija i Evropsko istočno partnerstvo, dok će se na sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ministara spoljnih poslova država članica i kandidata za članstvo u EU razgovarati o situaciji u evropskom susedstvu, saopštilo je Ministarstvo.

Tokom boravka u Letoniji prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova sastaće se i sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.