Dačić digao svatove na noge: Zapevao “Miljacku” i na svadbi Nikole Selakovića (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić digao svatove na noge: Zapevao “Miljacku” i na svadbi Nikole Selakovića (VIDEO)

Nikola Selaković, visoki funkcioner SNS i bivši ministar pravde, rekao je sudbonosno “da” svojoj izabranici Milici Stojanović. Svadbi je, pored rodbine i prijatelja, prisustvovao i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić koji je mladencima zapevao "Miljacku".

Ivica Dačić je ponovo zapevao svoju omiljenu pesmu i oduševio prisutne, ovog puta na svadbi Nikole Selakovića i Milice Stojanović.

Mladenci su zavete položili danas u hramu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Svetog Save u Beogradu. Venčao ih je patrijarh srpski Irinej.

Pogledajte kako Ivica Dačić peva Miljacku: 



YouTube / NezavisneDnevne NovineINFORMER

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Slava Sveti Nikola,   Srpska Napredna Stranka,   Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO CECA PEVALA NA SVADBI NIKOLE SELAKOVIĆA Pogledajte kako diva diže atmosferu!

Izvor: Kurir, 27.Feb.2017, 11:41

...Čim je uzela mikrofon, digla je svatove na noge I ne samo svatove - mladoženja Nikola i njegova mlada Milica odmah su zapevali veliki Cecin hit i priključili se raspevanim svatovima..Šta su pevali, kako je Ceca izgledala na Selakovićevoj svadbi i još mnogo više..Pogledajte video!..Autor: EPK

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.