Dačić: Vučićev cunami je sve uništio

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2016, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Vučićev cunami je sve uništio

Ivica Dačić, predsednik partije koja je 90-ih godina prošlog veka nastavila da uništava Srbiju kao SPS (zadajući nam konačan udarac posle komunističkog genocida nad srpstvom), opet je prošao cenzus na izborima, i to opet značajno - što mnogo govori o nama, i to ne baš lepo… Ali, tako je kako je - socijalisti su ostali druga snaga na našoj političkoj sceni, osvojivši ipak manje glasova nego što su očekivali. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

- Zadovoljni smo postignutim rezultatima, i cenimo da ćemo imati oko 12 odsto osvojenih glasova. Osvojili smo oko 400.000 glasova, što je manje nego što sam najavio, ali je to rezultat koji konsoliduje naše biračko telo i cementira ga i u trendu je rezultata koje smo imali u poslednja tri izborna ciklusa - naveo je lider Dačić.

Dačić je naveo i da je već zvao šefa SNS-a Aleksandra Vučića i čestitao na izbornoj pobedi.

- Bilo je važno da sačuvamo identitet stranke i koalicije, Vučićev politički cunami je uništio sve druge političke stranke i važno nam je bilo da sačuvamo identitet, a da budemo na liniji vladine politike i pokazalo se da sam bio u pravu da će stranke koje čine vladajuću koaliciju imati više od 60 odsto glasova - kazao je Dačić.

Lider SPS-a je da se nada da će nova vlada imati stabilnu parlamentarnu većinu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.