Dačić: U kontaktu sam sa Vučićem, ali nismo razgovarali o novoj vladi

Izvor: Blic, 01.Maj.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: U kontaktu sam sa Vučićem, ali nismo razgovarali o novoj vladi

Ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalisticke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da sa premijerom Aleksandrom Vučićem još nije razgovarao o formiranju nove vlade, iako su svakodnevno u kontaktu.

"Kada je reč o formiranju nove vlade, na premijeru je da vodi taj proces. Kada će i koga zvati, na njemu je da odluči, a mi smo spremni da učestvujemo u vladi", rekao je Dačić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
On je dodao da se SPS i Jedinstvena Srbija uvek rukovode državnim interesima pri formiranju vlade.

"Sa Vučićem imam redovnu komunikaciju, kada je reč o državnim pitanjima", rekao je Dačić i podsetio da postojeća vlada mora da funkcioniše do izbora nove.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svakodnevno u kontaktu s Vučićem, ali...

Izvor: Mondo, 01.Maj.2016

Ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da sa premijerom Aleksandrom Vučićem još nije razgovarao o formiranju nove vlade, iako su svakodnevno u kontaktu..."Kada je reč o formiranju nove vlade, na premijeru je da vodi taj proces. Kada će...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.