Dačić: I Karić da dođe u Srbiju da se brani

Izvor: BKTV News, 14.Apr.2014, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: I Karić da dođe u Srbiju da se brani

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi Bogoljubu Kariću trebalo omogućiti da dođe u Srbiju i iznese svoju odbranu.

”Dobro je što je došao Šarić i Sloba Radulović i da se stavlja tačka na sve te procese. I Kariću treba omogućiti da dođe i iznese svoju odbranu. Treba smanjiti broj ljudi koji su van zemlje i stavljati tačku na te procese”, rekao je Dačić.
On je kazao da, kada je došao na mesto ministra policije, u MUP-u nije bilo dokumentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << o slučaju C market, već je ona bila u tužilaštvu.
Bogoljub Karić optužen je da je oštetio državu za više od 60 miliona evra kroz suvlasništvo u telekomunikacionoj kompaniji “Mobtel”. Za njim je raspisana crvena interpolova poternica, a u bekstvu je od 2006. godine.
Bivši direktor C marketa Slobodan Radulović uhapšen je u subotu po dolasku iz Moskve i nakon saslušanja određen mu je pritvor. Darko Šarić, optužen za šverc kokaina, od 18. marta je, posle predaje, u pritvoru u Beogradu.
Izvor: vesti-online.com
Tweet
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.