Dačić, Ceca i Aca Lukas kod Palme na večeri u Beču

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić, Ceca i Aca Lukas kod Palme na večeri u Beču

Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić i folk pevači Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas bili su sinoć gosti na svečanoj večeri, koju je u Beču organizovao gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

Marković već nekoliko godina unazad u Beč vodi studente iz Jagodine, pa je tako bilo i ove godine. Njih oko 500 imali su priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da posete austrijsku prestonicu, ali i da se provedu i uživaju.

Za to se pobrinuo marković koji je sinoć, na svečanoj večeri, priredio iznenađenje - mini koncert folk pevačice Svetslane Cece Ražnatović.

Ako je suditi po fotografijama i studenti, ali i svi ostali, odlično su se proveli. Svi su igrali, što u kolu što mimo njega, pevali Cecine poznate hitove i, naravno, nisu propustili priliku da se fotografišu sa njom.

Studenti su, pored Cece, pretprošlo veče imali priliku da čuju i Acu Lukasa, koji je takođe na Palmin poziv prihvatio druženje sa studentima.

Poziv nije odbilo ni ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je na svečanoj večeri bio sa svojim partijskim kolegom Ivicom Tončevim.

Tokom jučerašnjeg dana jagodinski studenti posetili su Univerzitet u Beču, dok je Palma sa privrednicima imao sastanak sa biznismenima iz Srbije, koji su u ovoj zemlji razvili poslove.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.