Tamara Krcunović: U Urgentnom centru sam se nagledala strašnih stvari!

Izvor: Prva.rs, 21.Sep.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Krcunović: U Urgentnom centru sam se nagledala strašnih stvari!

Serija koju će krasiti fantastična glumačka ekipa "Urgentni centar", uskoro počinje na TV Prva. Mladi glumci kao što su Ivan Bosiljčić, Katarina Radivojević, Miloš Janjić, Ivan Jevtović, Bojan Perić i Tamara Krcunović, igraće doktore, pedijatre, hirurge. Njihove pripreme bile su prilično teške i traumatične za sve njih, a na snimanjima je često bio prisutan lekar koji ih je savetovao.

Kako su izgledala snimanje serije "Urgentni centar"?
"Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << snimanju je bilo fenomenalno. Ekipa koja je radila je bila genijalna. Svi koji su učestvovali u projektu su ozbiljni profesionalci, tako da smo svi odlično funkcionisali u radnoj atmosferi i uradili smo sve da to ispadne najbolje što može u uslovima u kojim živimo i u državi u kojoj živimo. Napravili smo šta smo napravili. Ja sam gledala samo pilot epizodu i meni je jako dobro."
Osnovni koncept je preuzet od serije "IR", a scenario je prilagođen našim prostorima?
"Prilagođeno je Srbiji, ljudima koji žive ovde, našem društvu i problemima koje mi imamo."
Koga ti igraš?
"Ja igram doktorku Milicu Lukić koja je specijalizant urgentne medicine. Marko i ja smo sa urgentne. Igram jednu posvećenu i ambicioznu ženu koja svoj posao radi maksimalno. Ona je opsesivac i 24h dnevno je u tome, tako da privatni život trpi. Tu postoji i priča o mom privatnom životu koji ja pokušavam da držim u svojim rukama, a ne uspevam. To je deo njene ličnosti koji je nesređen. Što se posla tiče postoji i to da je ona žena u muškom okruženju, zbog čega ona ima padove samopouzdanja.
Marko i ja smo jako bliski i posao nas je zbližio. Oni nisu romantično u vezi, ali im je odnos stalno na ivici. Oni toliko dobro funkcionišu, ali su samo prijatelji. Sa Jeftom imam drugačiji odnos. On je hirurg, oni su poznati po tome da su "bosovi". Imaju veliko samopouzdanje. Svako od nas je prikazan i na poslu i privatno i prikazano je kako jedno utiče na drugo."
Kako si se snašla u medicini i na pripremama za seriju?
"Nas četvoro smo se baš držali zajedno. Retko sam doživljavala kada sam se pripremala za ranije uloge, da oko sebe imam kolege koji hoće da se pripremaju isto kao i ja. Ovaj put smo nas četvoro bili potpuno sinhronizovani. Išli smo svuda zajedno, u urgentni, na operacije. U početku mi je to bilo strašno, ja sam kao klinka bežala od igle. Mislila sam da ću umreti. Momci su se često plašili i govorili: Jao, izvedite Tašu napolje! Međutim, uspela sam da promenim ugao gledanja u svojoj glavi i da shvatim kako doktori gledaju na sve to. Posle prve posete urgentnom nisam mogla da spavam, mi smo danima odlazili na ta noćna dežurstva i nagledali smo se svega. Pritom, doktori sve to rade rutinski, trebalo je da i mi dođemo do tog stadijuma."
Šta te je najviše potreslo?
"Bio je jednom čeoni susret. Posle su došli roditelji da se raspituju da li im je dete preživelo, a ja sam igrom slučaja znala da neće preživeti. Bilo je teško gledati tog čoveka kako čeka i drhti. Onda lekari koji njemu treba da saopšte šta se desilo. Strašno. Vrlo su to dramatične situacije."
Mnogi poznati glumci će gostovati u seriji?
"Da, oni igraju pacijente. Igrali smo sa nekim našim genijalnim glumcima. To je meni bilo vrlo obogaćujuće, jer svaki dan dođete na set, a neko nov je tu. Tu je i Miki Manojlović, koji igra upravnika i scene koje sam igrala sa njim su nenormalno dobre."
Pogledajte šta vas očekuje u ovoj seriji:

Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.