Jelena Tomašević: Ivan i ja mršavimo zajedno

Izvor: Press, 28.Dec.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Tomašević: Ivan i ja mršavimo zajedno

Pevačica je posle dva meseca intezivnih treninga i prvim rezultatima koje je postigla motivisala i muža Ivana Bosiljčića da promeni navike i da i on počne da vežba.
Jelena Tomašević Bosiljčić izgleda nikad bolje, a osim što je smršala i njeno lice lepše sija. Dama raskošnog glasa kaže da je za to zaslužno zadovoljstvo koje oseća jer je privatno i profesionalno ostvarena, a redovna fizička >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << aktivnost joj je dala samo dodatni elan. Dodaje da je srećna što sa njom vežba i njen životni partner.
- Ivan i ja vežbamo i hranimo se po individulano napravljenom programu. Pre sedam godina sam vežbala na jednoj akademiiji i rezultati su bili fenomenalni. I sada, posle dva meseca i sa samo dva treninga nedeljno jer mi obaveze ne dozvoljavaju više, ostvarila sam odlične rezultate. Sada sam smršala četiri kilograma, što nije mnogo, ali su otišli sa pravih mesta. Pričajući Ivanu o ovom programu, motivisala sam ga da upozna profesora Ilića sa kojim radim, pa je i on počeo da trenira, kao i ja, sa ličnim trenerom - ispričala je Jelena za “Blic”.

Pop pevačica kaže da suprug i ona spontano uče ćerku Ninu (2) koje namirnice su dobre i korisne, a koje ne, servirajući joj zdrave obroke koji su u poslednje vreme obavezni na njihovom jelovniku.
Dok ističe da je osim što je smršala i pravilno oblikovala telo, poboljšala i kompletnu zdravstvenu sliku, na drugoj strani Jelena je izbegla da oceni suprugov novi izgled, ali je između redova rekla da još nije savršen.
- Ivan je napravio odlične rezultate već posle mesec dana treniranja. Muškarci imaju sreću da su viši od nas, pa i sa nekoliko kilograma viška izgledaju odlično, što se za nas žene ne može reći - kaže Jelena.
„Naša drugarica Mimi, koja nam pomaže u čuvanju Nine, je bivša atletičarka. Jednog dana sam ih zatekla ih kako rade vežbe na podu. Nina je tada, naravno, nešto improvizovala, ali često sama kaže: ”Nina sada ladi vežbice”. Kad malo bolje razmislim, ona nas je podstakla da vežbamo - kaže Jelena.
Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.