Cvijanović: Obezbeđena redovnost isplata penzija

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: Obezbeđena redovnost isplata penzija

Predsednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je sa predsednikom Udruženja penzionera Republike Srpske Radom Rakuljem o aktuelnom stanju u penzijskom sistemu Republike Srpske i aktivnostima Udruženja penzionera Republike Srpske.

Predsednica Vlade je naglasila da Vlada Republike Srpske posvećuje veliku pažnju oblasti penzijsko-invalidskog osiguranja, da je obezbeđena redovnost isplata penzija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << te da će se ta praksa nastaviti i u narednom periodu.

Sagovornici su razmenili mišljenje i o procesu usklađivanja penzija koje se vrši u skladu sa Zakonom o penzijskom i invalidskom osiguranju, izrazivši saglasnost da je potrebno raditi na poboljšanju uslova života najstarije populacije te delovati u skladu sa realnim mogućnostima kako bi se zadržala stabilnost i funkcionisanje celokunog penzijskog sistema.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.