Vučić: Nisam lenčario, ali nisam stigao da sastavim vladu

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nisam lenčario, ali nisam stigao da sastavim vladu

Mandatar za sastav Vlade Aleksandar Vučić rekao je da je najavom da će nova Vlada biti formirana do 3. jula, mislio da može da uradi nešto brže nego što je to realno moguće, jer je, u međuvremenu, imao i dosta međunarodnih obaveza.

"Nisam lenčario, nisam bio na Mikonosu, Maldivima, Brionima. Radio sam, ali nisam stigao, potrebno mi je da to još uobličim", rekao je Vučić novinarima posle obilaska dva nova helikoptera Mi-17.

On je dodao da o personalnim rešenjima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u Vladi "razmišlja svaki dan".

Vučić nije mogao da precizira kada će završiti pisanje ekspozea, koji, kako je naveo, sada ima 200 strana, ali i dalje nije zadovoljan njime.

"Ja vrlo teško pišem, svaku stranu ponovo prođem pet do deset puta. Pretpostavljam da će to biti veoma dug i ozbiljan ekspoze. Ukoliko sačuvamo stabilnost i mir u regionu, predstoje nam najbolje godine za Srbiju", konstatovao je on.

Mandatar je juče rekao da će novu vladu sastaviti kada bude stigao, a da će javnost o tome biti obaveštena tri dana radnije kada podnese zahtev u Skupštinu Srbije.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić: Vlada ne pre 3. jula

Izvor: Večernje novosti, 28.Jun.2016

Mandatar za sastav Vlade Aleksandar Vučić izjavio je da je, najavom da će nova Vlada biti formirana do 3. jula, mislio da može da uradi nešto brže nego što je to realno moguće BEOGRAD - Mandatar za sastav Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da je, najavom da će nova...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.