Padala sam u nesvest od batina, ali tad bi me polivao vodom i nastavljao da me bije: Ispovest Lajkovčanke koju je muž zlostavljao

Izvor: Telegraf.rs, 20.Mar.2017, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Padala sam u nesvest od batina, ali tad bi me polivao vodom i nastavljao da me bije: Ispovest Lajkovčanke koju je muž zlostavljao

Gordana P. (44) živi u živi u strahu za sopstveni život, pošto njenom mužu 22. marta ističe pritvor do 30 dana koji mu je određen zbog porodičnog nasilja. Gordana je svirepo maltretirana u porodičnoj kući u Lajkovcu , nakon što je Zoran u njenom telefonu pronašao pronašao poruke koje je razmenjivala s poznanikom. 

- Poludeo je od besa, odmah je počeo da me šamara i čupa. Udarao me je rukama i nogama po celom telu. Nema mesta na tulu koje je poštedeo. Pet puta sam padala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u nesvest od batina, ali tad bi me polivao vodom i nastavljao da me bije. Ni to mu nije bilo dosta, pa je uzeo kožni kaiš i nastavio da me udara. Tražio je da priznam u kakvim sam odnosima s tim čovekom s kojim sam se dopisivala - priča nesrećna Gordana.

U jednom trenutku Zoran je zgrabio nož i stavio joj pod grlo, preteći da će je zaklati, prenosi Informer.

Foto: Profimedia

- Nakon toga me je naterao na oralni seks, a onda me je skinuo golu i nastavio da me bije - ispričala je Gordana kroz suze.

Njene muke se nisu tu završile, već ju je muž, posle batinanja i iživljavanja još jednom naterao na oralni seks, a nakon toga je potpuno golu izveo iz kuće i ugurao u automobil.

- Tako unakaženu i golu me je vozio po celom Lajkovcu. Pretio je da će me izbaciti u centru, ispred autobuske stanice i Opštine, da svi vide da sam kurva. Onda me je odvezao kući i nastavio da me bije. Tad me ponovo primorao na oralni seks. Tek kad je zaspao, uspela sam da se iskradem iz kuće i da pobegnem - kazala je Gordana.

Ona je odmah potražila lekarsku pomoć, a doktori u Lajkovcu i Valjevu su konstatovali brojne modrice i podlive po celom telu, zatim naprslo rebro, a na vratu je imala ogrebotinu od sečiva. 

Foto-ilustracija: Profimedia

Policija je vrlo brzo uhapsila njenog muža, posle čega mu je određen pritvor, koji ističe 22. marta. 

Gordana je u braku sa Zoranom 26 godina i imaju sina i dve ćerke. Ona kaže da je za to vreme nekoliko puta dobile batine od muža, ali je trpela zbog dece.

- Tada nisam mogla da odem od njega s troje male dece. Nisam ga ranije prijavljivala od sramote. Nadala sam se da će se promeniti i zbog dece sam sve trpela - kaže Gordana.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.