OSTAVILA SVE BEZ DAHA: Ljuba Pantović pozirala potpuno golih grudi (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Mar.2017, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVILA SVE BEZ DAHA: Ljuba Pantović pozirala potpuno golih grudi (FOTO)

Ljuba Pantović ponovo je privukla pažnju na Instagramu. Ona je na ovoj društvenoj mreži objavila provokativnu fotografiju, na kojoj pozirala polugolu, pri čemu je svoje gole grudi prekrila dugom kosom.

Osim svog poprsja, Ljuba je pokazala i da ima savršene trbušnjake. Bivša takmičarka "Parova", da podsetimo, se bavi bodibildingom i redovno vežba.

Foto: Instagram/iffb_pro_ljubagold

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) SKINULA SE: Ljuba Pantović pokazala gole grudi!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2017

...Bivša takmičarka "Parova" Ljuba Pantović ponovo je privukla pažnju na Instagramu..Naime, ona je na ovoj društvenoj mreži objavila provokativnu fotografiju, na kojoj je gole grudi prekrila samo kosom..Osim svog poprsja, Ljuba je pokazala i da ima savršene trbušnjake  Da podsetimo, bivša takmičarka...

Nastavak na Kurir...

ULTRA SEKSI NATASA BEKVALAC POKAZALA DEKOLTE I SVE OSTAVILA BEZ DAHA

Izvor: medio.rs, 30.Mar.2017

Pevačica Nataša Bekvalac posle razvoda ponovo blista. Ona je na svom instagram profilu objavila fotografiju koje je mnoge ostavila bez daha...Nataša je još jednom pokazala koliko je seksi i koliko za njom uzdišu muškarci širom regiona...Inače, Nataša najviše vremena provodi sa ćerkom Hanom,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.