Nove avanture Snupija i Čarlija Brauna

Izvor: Politika, 27.Apr.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove avanture Snupija i Čarlija Brauna

Posle 35 godina, čuveni strip Čarlsa M. Šulca o psu Snupiju i njegovom vlasniku Čarliju Braunu dobija filmsku ekranizaciju. „Snupi i Čarli Braun - film o Klinjama” premijerno će biti prikazan 5. novembra. Snupi i Braun će biti urađeni preko table za crtanje kako bi bila prikazana srž i umetnost njihovog tvorca. U filmu će se pojaviti i žuta ptičica Vudstok, najbolji Snupijev prijatelj čiji jezik samo on može da razume.

Novu filmsku ekranizaciju režiraće Stiv Martin, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << a trejler već dostupan na Internetu.

Džini Žulc, udovica Čarlsa Šulca koji je preminuo pre petnaest godina, izjavila je da se njena porodica uželela perioda u kome su deca i roditelji imali nešto što ih spaja i pre perioda kada su ona mogla da čitaju.

- Sve se dešava tako brzo i ljudi uvek prelaze na nove stvari. Ovde se radi se o očuvanju nasleđa sa ogromnom istorijom i sa time se ne treba igrati, izjavila je ona.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.