„Fatalna privlačnost” sa velikog platna na male ekrane kao TV serija

Izvor: Politika, 03.Jul.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Fatalna privlačnost” sa velikog platna na male ekrane kao TV serija

Kultni film „Fatalna privlačnost” u kom su glavne uloge igrali Majkl Daglas i Glen Klouz, dobiće svoju TV verziju.

Popularna  erotsko-psihološka drama iz 1987. godine biće snimljena kao TV serija čija tema neće biti promenjena u odnosu na film - prevare koje uništavaju život jednom čoveku. Par koji bude zamenio Majkla Daglasa i Glen Klouz moraće da ima realnu hemiju sa kojom bi privukao publiku da gleda seriju. Izvršni producenti i scenaristi serije biće Marija i Andre >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Džekimeton, koji su sarađivali i na seriji „Ljudi sa Menhetna”.

Iako je još rano govoriti o potencijalnim glavnim glumcima, liste se već prave. Među poznatim televizijskim licima prednjače Arči Pandžabi („Dobra žena”), Kristifer Meloni („Red i zakon”), Sara Mišel Gelar („Bafi ubica vampira”), Patrik Dempsi („Uvod u anatomiju”), Nina Dobrev („Vampirski dnevnici”), Džoš Holovej („Izgubljeni”)…

Film „Fatalna privlačnost” u režiji Adrijana Lina bio je nominovan za šest Oskara, uključujući i najbolji film i najboljeg režisera.

Srećno oženjen advokat iz Njujorka Den Galager upušta se u flert sa zavodljivom koleginicom Aleks Forest. On shvata da je to bila velika greška koju je napravio u životu, pa na sve načine pokušava da se reši Aleks. Međutim, ona je bolesno opsesivna i ništa je neće zaustaviti dok ga ne dobije samo za sebe.

Ovakva priča sa velikog platna biće utkana u još nepoznat broj epizoda koje će emitovati američki Foks.

Film je dobio i pozorišnu verziju na londonskom Vest Endu.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.