Ekskluzivni intervju - Lepa Brena: Odavno se nisam ovoliko isplakala

Izvor: Story, 01.Avg.2014, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivni intervju - Lepa Brena: Odavno se nisam ovoliko isplakala

Folk diva Lepa Brena priča o tome kako su izgledali njeni bolnički dani u Lovranu, šta joj je bilo najteže u prvim danima nakon što je polomila obe ruke i morala na operaciju, ali i koju je pouku izvukla iz situacije zbog koje je danima plakala

Još otkako je 1981. započela svoj put ka estradnom vrhu, pevačica Lepa Brena (53) uživala je pažnju publike i medija širom regiona, a njena slava nije izbledela ni posle turbulentnih devedesetih godina prošlog veka. O tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koliko je prirasla srcima ljudi na potezu od Vardara pa do Triglava, govori i podatak da se cela bivša Jugoslavija uznemirila kada je u petak 25. jula odjeknula vest o nezgodi koju je pevačica doživela na letovanju u Hrvatskoj. U prvom trenutku internet medije preplavile su informacije o tome da je Brena imala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je ozbiljno povređena. Ipak, ubrzo su ovi navodi demantovani i potvrđeno je kako se pevačica ozbiljno povredila u hotelu u Novom Vinodolskom, gde je već neko vreme boravila sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem (51) i sinovima Stefanom (22)  i Viktorom (16), a uoči koncerata koje je trebalo da održi u Makarskoj i Bihaću. Naime, Brena se tokom doručka u hotelu, u petak 25. jula, okliznula i saplela o stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Nakon što se dočekala dlanovima na pod, zadobila je teške povrede zbog kojih je i zadržana na lečenju u Ortopedskoj klinici Lovran, u blizini  Opatije. Brzom intervencijom hrvatskih lekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je pevačica polomila desnu ruku, ali i levi lakat, zbog čega je podvrgnuta hirurškoj intervenciji.Nakon što je izašla iz bolnice, legendarna pevačica za Story sumira šta joj se sve dogodilo i opisuje turbulentni period kroz koji je prošla.

 

Story: Kako se osećate posle povreda koje ste zadobili nakon pada u hotelu?

- Ne znam koliko je tačno vremena prošlo jer su mi, od trenutka kada su mi stavili gips, svi dani isti. Tek sam tri dana nakon intervencije prvi put provela noć kako treba i što je najvažnije - naučila sam da spavam na leđima, što inače ne činim. Nemam bolove jer su me lekari snabdeli svim potrebnim medikamentima i sada je na meni da se odmaram, idem na fizioterapiju i budem disciplinovana. Pustili su me iz bolnice samo pod uslovom da mi bude obezbeđen psihički mir koji zaista imam u Novom Vinodolskom, a imala sam ga i tokom boravka na klinici. Ovim putem želim da zahvalim osoblju, lekarima i svima koji su mi slali poruke podrške. Odavno se nisam ovoliko isplakala i definitivno je iz mene izašla sva bol koja se u svakom čoveku sakuplja. Shvatila sam koliko je korisno kada to uradite.

Story: Možete li ovaj period u životu da uporedite s nekim prethodnim?

- Poslednji put ovako sam se osećala kada sam slomila nogu dok je Stefan bio beba. Sećam se pakla kroz koji smo Boba, moji roditelji i ja tada prošli.

Kompletan intervju pročitajte u novom, 463. broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 1. avgusta 2014.

Razgovarao: Danilo Mašojević

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.