Džinifer Gudvin ponovo trudna

Izvor: Politika, 23.Nov.2015, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džinifer Gudvin ponovo trudna

Glumački par Džinifer Gudvin i Džoš Dalas, junaci popularne bajkovite serije „Jednom davno”, po drugi put postaće roditelji, preneo je časopis „Pipl” u svom elektronskom izdanju.

Pre godinu i po dana, Džinifer je na svet donela dečaka Olivera i napravila kraću pauzu u snimanju serije u kojoj je udahnula život Snežani, čuvenom liku iz Diznijevog crtaća. Dok se njen suprug u ulozi šarmantnog princa borio za sigurnost svoje drage u seriji „Jednom davno”, Džinifer >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << se posvetila bebi. Isti scenario biće i tokom druge trudnoće i kada se beba rodi. Za sada pol nije poznat, ali je par veoma srećan zbog još jedne prinove.

U jednom intervjuu po rođenju prvog deteta, Džoš je izjavio da se Džinifer odlično snalazi u novoj životnoj ulozi.

- Ona je izuzetna majka i supruga i vrlo požrtvovana osoba. Uspela je sve dobro da organizuje da dete ne trpi zbog naših brojnih obaveza, rekao je Džoš koji je sa Džinifer u bračnoj zajednici od aprila prošle godine.

Jedno od pitanja koje postavljaju obožavaoci serije „Jednom davno” jeste da li će druga trudnoća, kao što je i prva, biti iskorišćena kao dodatak već postojećoj priči u aktuelnoj sezoni.

U oktobru, glumica Emili de Rejvin, koja u seriji glumi Belu, izjavila je da je trudna. Na producentima je težak zadatak da trudnoće dve glavne glumice sakriju od gledalaca i daju im što manje borbenih scena kojima obiluje ova serija.

Gudvinova je publici od ranije poznata po ulozi u seriji „Velika ljubav” i u filmovima „Osmeh Mona Lize”, „Tuđe slađe” i „Ti ga prošto ne zanimaš”.

Ulogom u Ej-Bi-Sijevoj seriji „Jednom davno” vratila se na male ekrane i to udarnom terminu – nedeljom uveče – u kome je serija koja je okupila najpopularnije likove iz bajki tuče konkurenciju već ppetu godinu zaredom.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.