Čukarički se pobedom oprostio od evropske scene

Izvor: Politika, 24.Jul.2014, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički se pobedom oprostio od evropske scene

SALCBURG – Fudbaleri Čukaričkog nisu uspeli da se plasiraju u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope iako su večeras u Salcburgu, u revanš utakmici 2. kola, pobedili tim austrijskog Grediga sa 2:1.

Prvi meč prošle nedelje u Beogradu Gredig je ubedljvo dobio sa 4:0.

Predstavnik Srbije tako se ipak pobedom oprostio od daljeg takmičenja u debitantskom učešću na evropskoj sceni.

Posle lekcije na Banovom brdu Čukarički je večeras igrao opušteno, nemajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << šta da izgubi, pa je ostavio mnogo bolji utisak.

Austrijanci se nisu previše ni trudili nakon četiri postignuta gola u Beogradu, gde su pokazali da su bolji i kvalitetniji tim.

Gredig će u 3. kolu kvalifikacija igrati sa boljim iz dvomeča Zimbru (Moldavija)/CSKA Sofija (Bugarska).

Tanjug

objavljeno: 24.07.2014.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Čukarički se pobedom oprostio od evropske scene

Izvor: Press, 24.Jul.2014

Prvi meč prošle nedelje u Beogradu Gredig je ubedljvo dobio sa 4:0... Predstavnik Srbije tako se ipak pobedom oprostio od daljeg takmičenja u debitantskom učešću na evropskoj sceni... Posle lekcije na Banovom brdu Čukarički je večeras igrao opušteno, nemajući šta da izgubi, pa je ostavio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.