ASUS Rampage V Extreme

Izvor: PCAxe.com, 18.Sep.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS Rampage V Extreme

Ekstremno besna  
Da li je potrebno previše trošiti reči kada je u pitanju Rampage serija matičnih ploča? I da i ne... ovo govorimo zbog toga što je svakom poznavaocu i ljubitelju hardvera dobro poznato šta predstavlja naziv „Rampage“, ali isto tako i sam autor teksta oseća potrebu i dužnost da ovim tekstom iskristališe i približi cenjenom auditorijumu o čemu je ovde zapravo reč.
ASUS Rampage V Extreme je jedno ekstremno parče hardvera, namenjeno za podršku, takođe veoma ekstremnom Intelovom Haswell-E procesoru. Da, dobro ste shvatili, u pitanju je Socket 2011-R3, matična ploča namenjena ... e nećemo sad o tome...
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.