ASUS Overclocking i modding challenge

Izvor: PCAxe.com, 22.Jul.2014, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS Overclocking i modding challenge

Kompanija ASUS organizuje spektakl u Delta City-u pod nazivom: „ASUS OVERCLOCKING AND MODDING CHALLENGE“. U periodu između 9-tog i 10-tog (subota i nedelja) avgusta imaćete priliku da vidite overkloking na ASUS ROG Z97 pločama u kombinaciji sa ASUS grafičkim kartama sa Nvidia GPU-ovima, Intel i7 4790K procesorima, Kingston HyperX Predator KHX26C11T2K2/8X memoriji i SSD-ovima, Coolermaster V1200 Platinum napajanjima, a sve to hlađeno na tečnom azotu.
Pored zvučnih imena lokalnih overklokera (HW GURUS tima) kao što je Perica_barri, nikolas61, Razer, Quake, domintor, donmarkoni, tu će se naći i gost od velikog značaja, tj. jedan od 5 najboljih overklokera na svetu  - „Xtreme Addict“-a čiji će zadatak biti da nadmaši rezultate momaka iz HW GURUS-a. Konačan cilj je veoma jednostavan – obaranje aktuelnih svetskih rekorda i druženje.

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Asus Overclocking And Modding Challange

Izvor: ITsvet.com, 23.Jul.2014, 14:05

U periodu između 9-tog i 10-tog (subota i nedelja) avgusta posetioci će imati priliku da vidie overkloking na ASUS ROG Z97 pločama i ASUS grafičkim kartama sa Nvidia GPU-ovima, Intel i7 4790K procesorima, Kingston HyperX Predator KHX26C11T2K2/8Xmemoriji i SSD-ovima, CoolermasterV1200 Platinum napajanjima,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.