TRAMPOV KEC IZ RUKAVA Ovo je najveće oružje i simbol u Trampovoj predsedničkoj kampanji

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMPOV KEC IZ RUKAVA Ovo je najveće oružje i simbol u Trampovoj predsedničkoj kampanji

Kako se zahuktava kampanja za Belu kuću Donalda Trampa, bombastični milijarder će sve više leteti po Americi u svom "boingu 757-200". Za razliku od većine predsedničkih kandidata, "The Donald" je zapravo vlasnik aviona koji koristi za kampanju.

"Tramp Force One" - kako neki zovu ovaj avion aludirajući na Air Force One kao zvanični avion američkih predsednika - biće jedan od najvidljivijih simbola Trampove bitke za Ovalnu sobu.

Tramp je vlasnik ovog "boinga" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa oznakom N757FA od 2011. sredio ga je po svom ukusu. "Biznis insajder" je bliže prikazao ovu letelicu kojoj Tramp nije prvi vlasnik.

Avion je prvi put poleteo u maju 1991. kada je kao potpuno nov iz "Boinga" isporučen danskoj lou-kost aviokompaniji "Sterling erlajns", koja više ne postoji.

Nekoliko godina kasnije letelica se našla u floti meksičke aviokompanije TAESA, koja takođe više ne postoji.

Pol Alen, suosnivač "Majkrosofta" kupio je ovaj mlaznjak 1995. i narednih 15 godina ovaj "boing" je služio milijarderu za razna putovanja.

Onda je 2011. Tramp postao vlasnik 20 godina starog aviona i uložio veliki novac u njega. Ovo nije prvi Trampov "boing" pošto je već posedovao 727 iz 1969. godine.
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.