Moloa objavila novi singl i EP izdanje

Izvor: BalkanRock.com, 26.Apr.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moloa objavila novi singl i EP izdanje

Beogradska grupa Moloa je, nakon debitantskog singla “Sat u glavi” i pesme “Ponekad” (za koju je realizovan i video spot) objavila i svoj treći singl Insajder, kojim je kompletirano njihovo prvo EP izdanje.

Pesma je snimljena u beogradskom studiju Destilerija, a za produkciju, miks i master su bili zaduženi Petar Rudić i Sergej Sokolov. EP možete preslušati kako na YouTube stranici benda, tako i na Bandcampu (gde se može i preuzeti >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << po proizvoljnoj ceni) i Soundcloudu.

Ukoliko niste do sada, bend možete videti uživo 6. maja u Elektropioniru gde će nastupati kao gosti na promociji novog albuma grupe Brigand, “Daleko je Vavilon“. Bend takođe možete ispratiti na Facebook, Instagram, Bandcamp, Twitter i Vimeo internet stranicama.


Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.