„Biznis Insajder“: Jahorina među top 17 ski destinacija u svetu

Izvor: Blic, 20.Jan.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Biznis Insajder“: Jahorina među top 17 ski destinacija u svetu

Britanski portal "Biznis Insajder" uvrstio je Jahorinu među TOP 17 neobičnih destinacija za koje se malo zna a koje posetioce očaravaju svojom lepotom, saopšteno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Blizina sarajevskog aerodroma, kao i samog grada Sarajeva, je dodatna prednost ne samo za posetioce iz Velike Britanije, već za sve inostrane goste koji se najčešće odlučuju da pored skijanja iskoriste priliku i da otkriju istorijsko blago glavnog grada Bosne i Hercegovine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navodi "Biznis Insajder"

- U direktnom kontaktu sa gostima saznajemo da mnogi od njih donose odluku da provedu godišnji odmor na našoj olimpijskoj planini upravo nakon što pročitaju preporuke svetskih portala za izbor skijališta. Atraktivne ski staze, moderan vertikalni transport, odlična hotelska ponuda, zadovoljavajući odnos cene i kvaliteta, kako smeštaja, tako i ski karata, te gostoprimstvo našeg naroda su prednosti Jahorine i razlog dolaska najvećeg broj posetilaca na našu planinu - navedeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bussines insider: Jahorina na listi neobičnih skijaških destinacija

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2017

SARAJEVO - Britanski portal "Biznis insajder" uvrstio je Jahorinu među 17 neobičnih skijaških destinacija za koje se malo zna, a koje posjetioce očaravaju svojom ljepotom, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina"...Britanski portal ističe blizinu sarajevskog aerodroma, te samog grada Sarajeva...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.