ZABALETA POSLE ISKLJUČENJA: Izvinite za crveni karton, ali zašto Košta nije isključen zbog ovoga

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABALETA POSLE ISKLJUČENJA: Izvinite za crveni karton, ali zašto Košta nije isključen zbog ovoga

Želim svima da se izvinim za crveni karton, ali kada vidim ovu sliku ne mogu da verujem da je Dijego Košta ostao na terenu, napisao je Zabaleta na Tviteru

MANČESTER - Fudbaleri Mančester sitija i Čelsija remizirali su rezultatom 1:1 u 5. kolu Premijer lige.

Derbi na stadionu "Etihad", pored izjednačujućeg gola Frenka Lamparda, obeležio je i duel Pabla Zabalete i Dijega >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Košte posle kojeg je igrač Sitija isključen.

Argentinac je u 66. minutu dobio drugi žuti karton, a posle meča se povodom tog incidenta oglasio i na Tviteru.

"Želim svima da se izvinim za crveni karton, ali kada vidim ovu sliku ne mogu da verujem da je Dijego Košta ostao na terenu", napisao je Zabaleta na Tviteru.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jaja Ture zadirkivao Azara na poluvremenu

Izvor: Sportal.rs, 22.Sep.2014

Smešna scena viđena je na poluvremenu meča između Čelsija i Mančester sitija u petom kolu Premijer lige. Naime, dok su igrači u tuneli čekali da istrče na teren Jaja Ture se malo našalio sa Belgijancem iz redova "plavaca“ Edenom Azarom. Međutim, njemu sigurno ni najmanje nije bilo zabavno...Ture...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.