Vujošević o incidentu: Došlo je do gužve i razmene udaraca, opomenuli smo Zvezdu

Izvor: Blic, 20.Apr.2015, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević o incidentu: Došlo je do gužve i razmene udaraca, opomenuli smo Zvezdu

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je posle utakmice sa Crvenom zvezdom (81:73) da mu se čovek, za koga se utvrdilo da je navijač Zvezde, sa kojim se obračunao kod svlačionica razdrao na uvo, te da su crno-beli već opominjali večitog rivala da ne bi trebalo da uvode ljude sa ekipom.

"Mašina laži, Telegraf, B92, Blic, odmah pišu kako sam napao Mirka Pavlovića, a nisam ga ni video. Hodnici treba da budu obezbeđeni od bilo koga ko nije službeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lice. I dan ranije Zvezda je dovela nekoliko vođa navijača, da li nemaju poverenje u Žandarmeiju i sproveli u hodnik i svlačionicu. Utakmica se završila, ja sam sačekao da prođu igrači Zvezde, video reakcije publike i krenuo u svlačionicu kroz tunel. Čovek je ušao u tunel i razdrao mi se na uvo "ala ka***".

Došlo je do gužve i razmene udaraca, tog čoveka, kažu da je jedan od vođa, mada je Šilobad skrenuo pažnju Ristoviću da ne treba da uvode te ljude zajedno sa ekipom. Žandarmerija je saslušala tog dečka, znaju kako se tačno zove, ne znam u čemu je problem da se saopšti to ime. To je manifestacija sile koja je u sklopu mnogih drugih", rekao je Vujošević.

Strateg crno-belih je naveo da se u seriji prepoznaje razlika između Partizana i Zvezde.

"Ekipa koju vodim igrala krajnje pošteno i dala maksimum. Tim ima limite, protiv protivnika koji ima kvalitet i dužinu klupe kao Zvezda, ti limiti se u seriji vide. Čestitam Zvezdi na plasmanu u finale. Hteo bih da se zahvalim državi na velikoj pomoći koju je partizan imao u svim segmentima", naglasio je Vujošević.

Vujošević se ponovo osvrnuo na suđenje u trećem meču u seriji.

"Sa saradnicima sam još jednom gledao treću utakmicu koja je bila presudna u seriji. Potvdrilo se skandalozno suđenje, Javor bio uključen sa Beloševićem i Radovićem u takav kriterijum i direktno su odlučili tu utakmicu koja je rešila serija.

Zahvaljujem se publici na ogromnoj podršci i nadam se da će biti prisutna naredne sezone. Svako zlo ima svoj kraj, što kažu u Crnoj Gori kažu: i ovo će se jednom lane zvati...", zaključio je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Incident,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Sve će se ovo jednom lane zvati. Svako zlo ima svoj kraj!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2015

"Kada se utakmica završila, ja sam sačekao malo da prođu igrači Zvezde, video reakcije publike i krenuo ka svlačionici. Čovek mi se izdrao na uvo "ala k...", i došlo je od gužve i razmene udaraca", opisao je Vujošević..BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da su...

Nastavak na Kurir...

Da li je ovo vođa s kojim se potukao Vujošević?

Izvor: Mondo, 20.Apr.2015

Zvanično saopštenje MUP-a se i dalje čeka, mada javnost već piše o tome da se trener Partizana sukobio sa "viđenim likom sa severa" Stevanom Sojićem...Foto: B92 screenshot.. Ko je čovek s kojim se potukao Duško Vujošević u tunelu posle utakmice?..Iako je nekolicina beogradskih medija u prvi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.