Vlada Japanac divljao u Palati pravde!

Izvor: Kurir, 21.Sep.2014, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Japanac divljao u Palati pravde!

Vladimir Jovanović izazvao incident

BEOGRAD - Vladimir Jovanović, poznatiji kao Vlada Japanac, podigao je na noge sudsku i zatvorsku stražu pošto je posle odlaganja saslušanja napravio manji incident u hodniku.

- Jovanović je doveden kod tužioca na saslušanje zbog krivičnog dela ometanje pravde, koje je, kako se sumnja, počinio 2011. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godine. Međutim, zbog štrajka advokata saslušanje je odloženo, ali Jovanović je iskoristio priliku da se požali da mu je loše, da je na „bensendinima“, ali i da je astmatičar - kaže izvor Kurira. Prema njegovim rečima, Japanac je još tokom boravka kod tužioca počeo da galami.

- Ne skidajte mi lisice! Što sam ja uopšte ovde? Što ste me probudili - vikao je Jovanović, a najviše se iznervirao što mu nije dozvoljeno da se pozdravi s bratom i prijateljima, koji su stajali u hodniku.

- Astmatičar sam, treba mi pumpica. Dozvolite da mi brat da stvari - vikao je Jovanović, posle čega je sproveden u pritvor, u kojem je od 26. avgusta, kad je uhapšen zbog iznude.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Podigao sudnicu na noge: Vlada Japanac divljao u Palati pravde!

Izvor: Svet, 21.Sep.2014

Vladimir Jovanović, poznatiji kao Vlada Japanac, podigao je na noge sudsku i zatvorsku stražu pošto je posle odlaganja saslušanja napravio manji incident u hodniku.. “Jovanović je doveden kod tužioca na saslušanje zbog krivičnog dela ometanje pravde, koje je, kako se sumnja, počinio 2011....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.