Višestruko ubistvo u centru BG

Izvor: B92, 02.Mar.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višestruko ubistvo u centru BG

U centru Beograda, u Mileševskoj ulici, dogodilo se višestruko ubistvo, 39-godišnja T. Đ. satarom je usmrtila svoju 60-godišnju majku i 90-godišnju baku.

Prema saznanjima reportera B92, ubistvima je prethodila svađa, a komšije su istakle da u toj porodici nikada nije bilo većih problema.

U malom stanu živelo je njih šestoro - baka, majka i T. Đ. sa suprugom i dvoje dece. Kako navode komšije, T. Đ. je ranije imala probleme sa narkoticima, ali nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravila ozbiljnije probleme. Za majku i babu kažu da su bile dobre osobe.

Ubistva su se dogodila dok je u prostoriji bila i beba čija je majka T. Đ., saznaje "Blic". Drugo dete osumnjičene, trogodišnji dečak, nije bio u stanu u trenutku zločina, već u vrtiću.

Kako nezvanično saznajemo, radnici iz centra za socijalni rad su preuzeli decu.

Zločin je zatekao suprug T. Đ. kada je oko 11 h došao kući i on je i pozvao policiju. T.Đ. je odvezena na Vojnomedicinsku akademiju. Iz MUP Srbije je potvrđeno da su u stanu u Mileševskoj ulici, na Vračaru, jutros zatečena dva beživotna tela.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I muž osumnjičen za ubistvo suprugine majke i bake

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2015

Teodora V. (39) i njen nevenčani suprug Borislav S. uhapšeni su pod sumnjom da su satarom ubili Teodorinu majku Ljiljanu Đ. (61) i baku Ivanku Đ. (90) u Beogradu...Prvo je privedena Teodora, koja je bila u teškom alkoholisanom stanju, a odmah nakon što je odvedena na VMA, po nalogu Višeg tužilaštva...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.