VIDEO: Udario je devojčicu automobilom, evo šta mu se dogodilo

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2016, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Udario je devojčicu automobilom, evo šta mu se dogodilo

U kazahstanskom gradu Petropavlovsku dogodilo se incident kada je jedan mladić (23) automobilom udario devetogodišnju devojčicu. Naime, ostali vozači umalo su linčovali ovog mladića pošto je bio neoprezan, a do nezgode je došlo dok je devojčica bila na pešačkom prelazu. I dok je jedan od njih pomagao devojčici, drugi je tukao vozača koji je udario.

Na sreću, devojčica nije ozbiljno povređena. Odmah posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nezgode ustala je na noge i krenula da ide, ali se jedan od prisutnih muškaraca pobrinuo da ode u bolnicu. Ona je dobro, i puštena je kući.

Policija je utvrdila i da vozač nije bio u alkoholisanoms stanju, a i sam je pretpreo povrede, pošto ga je biciklista koji se takođe zatekao na mestu nezgode nekoliko puta udario.

Snimak nesreće ubrzo je okačen i na Jutjub, a na društvenim mrežama vodi se opšta polemika oko toga ko je zapravo kriv za inicdent.

Naime, iako je neupitno to da je vozač morao da se zaustavi i propusti devojčicu, postavlja se odgovornost gradskih vlasti  zbog opasnog saobraćajnog rešenja.

Naime, budući da velika vozila u desnoj traci često tako zaklanjaju pregled, pitaju se kada će napokon nekom sinuti da bi bilo dobro postaviti semafor. Ovo je, smatraju građani Kazahstana, tragedija koja čeka da se dogodi.

Pogledajte video:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.