(VIDEO) SRUŠENE LAŽI ALBANSKIH MEDIJA: Pogledajte snimak kamenovanja autobusa sa srpskim fudbalerima

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SRUŠENE LAŽI ALBANSKIH MEDIJA: Pogledajte snimak kamenovanja autobusa sa srpskim fudbalerima

TIRANA - Autobus sa fudbalskim reprezentativcima Srbije kamenovan je večeras u Tirani.

Incident se dogodio na putu od aerodroma do hotela, gde će srpska reprezentacija prenoćiti do odlaska u Elbasan. Na autobusu sa fudbalerima Srbije razbijeno je staklo, svi igrači bili su šokirani huliganskim ispadom, a niko od igrača nije povređen.

U pratnji policije reprezentativci Srbije potom su bezbedno stigli u hotel. Utakmica između Albanije i Srbije biće odigrana u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od 20.45 časova.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da direktor albanske policije garantuje da više neće biti sličnih incidenata. Karadžić je naveo da je srpska delegacija u kontaktu sa Beogradom, a zvao ih je i premijer Aleksandar Vučić. Kako je rekao, najozbiljnije je skrenuta pažnja da bi u slučaju incidenata utakmica mogla da bude dovedena u pitanje.

Video: Part of the convoy protecting Two busses of the Serbian football federation. #albser #KuqeZi pic.twitter.com/NAWyoMynBQ

Autobusi i Kombëtares Serbe duke kaluar në sheshin "Skënderbej"

Edhen inferioret serb.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.