VIDEO: Muslimanski sveštenik pretučen cipelom uživo u programu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Muslimanski sveštenik pretučen cipelom uživo u programu

Incident, o kojem detaljno piše "Midl ist aj", dogodio se u studiju jedne od egipatskih televizija, kada je advokat Nabih el Vahša cipelom istukao australijskog imama Mustafu Rafida u direktnom programu.

Imam Mustafa Rašid, poznat po svojim liberalnim pogledima, izjavio je da je nošenje hidžaba pre plaćanje danka tradiciji, nego religijska obaveza.

Njegovog oponenta, pravnika Nabiha el Vahšu te reči su iznervirale i učesnici diskusije su počeli da zasipaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jedan drugog uvredama. Na kraju je El Vahša izuo cipele i počeo njima da udara imama.

Radnici televizije su razdvojili zavađene strane, a Mustafa Rašid je brzo pokupio svoje stvari i napustio studio. Voditelj je gledaocima morao da se izvini za ponašanje gostiju.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Egipat- Muftija pretučen cipelom u direktnom TV prenosu (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 28.Sep.2016

Egipat – Tokom direktnog emitovanja programa na egipatskoj televiziji došlo je do tuče između egipatskog advokata i australijskog muftije nakon žestoke rasprave. Tuča je izbila tokom rasprave o hidžabu, jer je imam iz Sidneja, Mustafa Rašid, kazao da hidžab više vidi kao kulturnu tradiciju,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.