Uzbuna u avionu, kopilot umro nekoliko minuta pre sletanja

Izvor: RTS, 30.Mar.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbuna u avionu, kopilot umro nekoliko minuta pre sletanja

Kopilot američke avio-kompanije umro je nekoliko minuta pre sletanja aviona na međunarodni aerodrom u Albukerkiju, a avion je uspešno prizemljen.
Kapetan je objavio vanredno stanje na letu 1253 nekoliko minuta pre sletanja, piše Albukerki džornal, a prenosi Si-Bi-Es.

Portparol avio-kompanije je izjavio da je avion koji je poleteo iz Dalasa uspešno sleteo, bez incidenata. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Prvi oficir "Amerikan erlajnsa" Vilijam Majk Grabs je nakon reanimacije proglašen mrtvim, prenosi agencija.
Incidenti poput ovih su retki, ali su glavni razlog zbog kojeg treba imati dva pilota u kokpitu, kaže dopisnik Si-Bi-Esa Kris Van Kliv.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kopilot American airlines-a preminuo tokom leta

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2017

ALBUKERK - Kopilot američke aviokompanije umro je par minuta prije slijetanja aviona na međunarodni aerodrom u Albukerkiju, a avion je uspješno prizemljen...Kapetan je objavio vanredno stanje na letu 1253 nekoliko minuta prije sletanja, piše "Albukerki džurnal" a prenosi CBS...Portparol aviokompanije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.