Udario ekonoma i ostao bez skoro milion dolara

Izvor: RTS, 10.Feb.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario ekonoma i ostao bez skoro milion dolara

Košarkaš Los Anđelesa Klipersa Blejk Grifin kažnjen je sa četiri meča bez plate (oko 860.000 dolara) zbog udaranja ekonoma tima. Klub ga je kaznio i dodatnom utakmicom bez plate jer je tom prilikom slomio šaku.

Kada se podvuče crta, ovaj incident će Grifina koštati oko 860.000 dolara!
Klipersi su saopštili da će novac pokloniti organizacijama koje se bave ugroženim mladima u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Los Anđelesu, ali i da će i sam Grifin uzeti učešće u tim aktivnostima.
Grifin je van parketa od kraja decembra zbog povrede kvadricepsa, očekivalo se da će zbog loma šake pauzirati skoro dva meseca, ali je tim iz LA saopštio da će se on uskoro vratiti na parket.
Bez Grifina, koji će ove sezone zaraditi 18 miliona dolara, Klipersi su na 22 meča ostvarili čak 18 pobeda.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.