Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijena dva policajca u blizini piramida

KAIRO - Naoružane osobe na motociklu ubile su danas dvojicu pripadnika egipatske policije za čuvanje turista i antikviteta na putu nedaleko od piramida i Gizi, izjavili su bezbjednosni izvori.

Izvori su rekli da se incident dogodio oko 30 metara od bezbjednosnog punkta koji vodi ka turističkoj lokaciji u zapadnom predgrađu Kaira.

Državna agencija MENA potvrdila je da su policajci ubijeni u oblasti Hara, u Gizi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPAD KOD PIRAMIDA Ubijena dva policajca u turističkoj zoni u Egiptu

Izvor: Blic, 03.Jun.2015

Naoružane osobe na motociklu ubile su danas dvojicu pripadnika egipatske policije za čuvanje turista i antikviteta na putu nedaleko od piramida i Gizi, izjavili su bezbednosni izvori...Izvori su rekli da se incident dogodio oko 30 metara od bezbednosnog punkta koji vodi ka turističkoj lokaciji u zapadnom...

Nastavak na Blic...

Policajci ubijeni kod piramida u Gizi

Izvor: B92, 03.Jun.2015

Dva policajca ubijena su kod piramida u Gizi u blizini Kaira, nakon šot su napadači na njih otvorili vatru s moticikala...Niko još nije preuzeo odgovornost za napad, javila je egipatska državna novinska agencija MENA...Na popularnim turističkim mestima u Egiptu veoma su retki napadi na snage bezbednosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.