U kikindskom ataru erupcija iz gasne bušotine

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kikindskom ataru erupcija iz gasne bušotine

U delu atara opštine Kikinda ka mestu Banatska Topola došlo je do erupcije gasa na bušotini Naftne industrije Srbija.

Povređenih nema, a erupcija i curenje gasa na samo šest kilometara od Kikinde nisu ugrozili životnu sredinu, potvrđeno je za Radio Televiziju Vojvodine u kikindskoj policiji.

Ekipe NIS-a noćas su odmah po izbijanju erupcije izašle na teren, a kako nezvanično saznaje RTV još uvek se sanira problem nekontrolisanog isticanja gasa.

O >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << incidentu koji se dogodio nešto nakon ponoći obavešten je i republički inspektor za zaštitu životne sredine koji je bio na licu mesta.

Detalji događaja biće naknadno saopšteni, prenela je RTV.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sanacija havarije za nekoliko sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2014, 16:13

Specijalizovane ekipe NIS-a u saradnji sa pripadnicima Vatrogasno-spasilačke jedinice, još intenzivno rade na saniranju nekontrolisanog isticanja gasa na bušotini u ataru kikindske opštine, saznaje RTV. Narednih sati, prema proceni nadležnih, havarija će biti sanirana...Podsećamo, u noći između...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.