Tužilaštvo istražuje incident tokom prenosa

Izvor: RTS, 23.Okt.2014, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo istražuje incident tokom prenosa

Više javno tužilaštvo u Beogradu istražuje incident u kome je Igor Mikić upao u otvoreni studio RTS-a tokom živog prenosa i vređao premijera posle prekida utakmice Srbija – Albanija.

Tužilaštvo sprovodi istražne radnje protiv Igora Mikića zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, navodi se u informaciji tužilaštva dostavljenoj Tanjugu.

Krivičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zakonikom Srbije za to krivično delo predviđena je kazna zatvora od šest meseci do pet godina i novčana kazna, a moguće i izricanje mere zabrane prisustvovanja utakmicama.

Mikić je imao ulaznicu za VIP ložu u delu u kom se nalazi i studio RTS-a.

Prema pisanju medija, u policiji je rekao da je dobio “ulaznicu za VIP ložu od prijatelja, jer mu je pokojni otac bio delegat FSJ-a, fudbalski trener i savezni delegat”.

Mikić je navijač Partizana i bio na utalmici Srbija – Albanija koja se igrala na Partizanovom stadionu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više tužilaštvo istražuje Mikićevo vređanje premijera

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Okt.2014

Više javno tužilaštvo u Beogradu istražuje incident u kome je Igor Mikić, protiv koga je podneta krivična prijava, upao u otvoreni studio RTS-a tokom živog prenosa i vređao premijera posle prekida utakmice Srbija - Albanija...Tužilaštvo sprovodi istražne radnje protiv Mikića zbog krivičnog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.