Turska policija istražuje ubistvo navijača Zvezde

Izvor: Mondo, 22.Nov.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska policija istražuje ubistvo navijača Zvezde

Turska policija radi na rasvetljavanju incidenta koji se dogodio u petak, a u kom je mladić iz Srbije izgubio život.

Foto: AP/Vadim Ghirda

Tragičan incident dogodio se ispred dvorane Abdi Ipekči, gde su navijači Galatasaraja napali grupu od oko 400 pristalica srpskog kluba, koji su doputovali na utakmicu. U opštem metežu, navijač Zvezde, M.I. (25) iz Zemuna, zadobio je smrtonosnu ranu nožem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Došlo je do incidenata između navijača Crvene Zvezde, koji nisu imali karte za utakmicu, i navijača Galatasaraja uoči utakmice 21. novembra. Dve grupe navijača bacale su kamenje i flaše jedne na druge, ali ih je policija uspešno držala razdvojenim. Koliko smo shvatili, jedan navijač je uboden i izgubio je život dok su navijači Crvene Zvezde bili izvođeni sa stadiona. Pokrenuta je istraga o ovom slučaju", navela je policija Istanbula.

Zbog krvavog obračuna dve grupe navijača, ali i sramne reakcije trenera turskog tima, reagovali su premijer Aleksandar Vučić i srpski konzul Zoran Marković.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Turska policija: Sukob dve grupe navijača

Izvor: Mondo, 22.Nov.2014

Turska policija radi na rasvetljavanju incidenta koji se dogodio u petak, a u kom je mladić iz Srbije izgubio život...Foto: AP/Vadim Ghirda..Tragičan incident dogodio se ispred dvorane Abdi Ipekči, gde su navijači Galatasaraja napali grupu od oko 400 pristalica srpskog kluba, koji su doputovali...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.