Tragedija: Taksistu umro posle svađe oko 180 dinara!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Taksistu umro posle svađe oko 180 dinara!

Vozač kragujevačkog "Mega taksija" Branislav Đ. (66) umro je u sredu uveče posle svađe sa mušterijom oko računa za vožnju koji je bio manji od 200 dinara.

Kako "Blic" saznaje od vozača koji su se ubrzo posle incidenta pojavili na mestu događaja, Branislav Đ, inače radnik "Zastavine kovačnice" u penziji pokupio je mušteriju na taksi stajalištu. Posle nekoliko minuta vožnje došlo je do svađe, međusobnog koškanja, a mušterija ga je, kako se za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sumnja, i udarila nekoliko puta pesnicom.

Taksista se vratio u auto i dok se polukružno okretao da se vrati na taksi stanicu, pozlio mu je i ne uspevši da zaustavi vozilo udario je u obližnju kafanu. On je, kako se za sada pretpostavlja, preminuo od srčanog udara izazvanog stresom.

Prema saopštenju policije, uhapšen je N.D. (34) iz Kragujevca zbog sumnje da je ubio taksistu Branislava Đ. u sredu uveče u 22.10 sati u naselju Bresnica u Kragujevcu. Sumnja se da on nije hteo da plati vožnju, a kada vozač taksija pokušao da ga spreči da pobegne zadao mu više udaraca pesnicom u glavu i telo, a zatim pobegao.

Beživotno telo taksiste policija je zatekla u automobilu, a viši tužilac je naložio sudsko medicinsku obdukciju.

Osumnjičnom N.D. je određen pritvor od 48 sati, a biće sproveden Višem javnom tužilaštvu sa krivičnom prijavom zbog ubistva.
Pogledaj vesti o: Incident,   Penzija,   Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

OVO JE TRENUTAK PRED TRAGEDIJU: Došlo je do koškanja, a ubica se vratio i udarao taksistu!

Izvor: Kurir, 25.Avg.2016

...Osumnjičeni za ubistvo uhapšen je samo nekoliko sati posle događaja koji je šokirao Kragujevčane..- Po našim dosadašnjim saznanjima, osumnjičeni je odbio da plati vožnju i uz svađu sa taksistom počeo da izlazi iz..automobila „punto“ Na snimku sigurnosne kamere u obližnjoj menjačnici...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.