TVITERAŠIMA BAŠ ZABAVNO: Kad Dragomir Karić brani Maju gori Tviter

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TVITERAŠIMA BAŠ ZABAVNO: Kad Dragomir Karić brani Maju gori Tviter

Lavina komentara zbog nošenja hidžaba predsednice Skupštine Maje Gojković prilikom posete Iranu, tek što se smirila, ali je onda stiglo novo objašnjenje njenog neočekivanog poteza.

Tri dana posle, sada već čuvene fotografije Gojkovićeve, iz delegacije Srbije su objasnili da je u pitanju incident sa izgubljenim prtljagom.

Poslanik Pokreta snage Srbije Dragomir Karić izjavio je da drama počela još u Beogradu i da su jedva i stigli na let.

"U >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Istanbulu smo jedva, zahvaljujući intervenciji naših ljudi, uspeli da se ukrcamo na let za Teheran. Ušli smo samo mi, a prtljag je ostao", kaže Karić za Novosti.

Naime, kako predsednica Skupštine nije imala svoju garderobu, domaćini su joj dali hidžab. Ni ovo objašnjenje nije proteklo bez burne reakcije tviteraša:

Vlada Srbije ništa ne prepušta slučaju. Odevna kombinacija za učesnike Samita OEBS-a u BG koji ostanu bez prtljaga. pic.twitter.com/OdKHiRW0Kg

Moja teorija o jatu golubova koji su je uneredili pa je morala do pijace bila je uverljivija. https://t.co/tsyM5eCOlV

maja: izgubili mi prtljag, usla u prodavnicu da kupim maramu al onaj slatki hidzab bio na akciji

Govorim tiho i nosim hidzab sa sobom :D

I ja kad mi izgube prtljag obavezno obucem hidzab. I tako...

Ovako je to bilo...Krenula na sastanak sa plavom maramom. Naletelo jato golubova i uneredilo me nacisto. Srecom tu pijaca.... I tako #maja

ok, priznajem, ovakvo vađenje niko nije predvideo, svaka čast, tri bambija za maštovitost. :D pic.twitter.com/4JssvRCttj
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.