Sudarila se dva trajekta u Zadru: Na svu sreću nema povređenih!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Apr.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudarila se dva trajekta u Zadru: Na svu sreću nema povređenih!

U novoj zadarskoj luci Gaženica sudarila su se dva jadrolinijska trajekta "SIS" i "Jurij Dalmatinac", prilikom čega nije bilo povređenih, ali je načinjena materijalna šteta, prenose hrvatski mediji.

Do nesreće je došlo u subotu uveče, kada su trajektu "SIS" prilikom isplovljavanja otkazali motori, ali je nastavio da se kreće prema trajektu "Juraj Dalmatinac" koji je bio privezan.

Kako se navodi, SIS je pri udaru svojom rampom probio oplatu drugog trajekta. Niko od putnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nije povređen i oni su drugim brodom prebačeni na svoja odredišta.

Povodom ovog incidenta niko se od zvaničnih službi poput Ministarstva pomorstva ili Lučke kapetanije nije oglasio, a više informacija očekuje se nakon uviđaja, navode hrvatski mediji.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATSKOM TRAJEKTU OTKAZALI MOTORI: Probio trup drugog trajekta, putnici evakuisani

Izvor: Kurir, 23.Apr.2017

...Do nesreće je došlo u subotu uveče, kada su trajektu "SIS" prilikom isplovljavanja otkazali motori, ali je nastavio da se kreće prema trajektu "Juraj Dalmatinac" koji je bio privezan, piše zadarskihr, a prenosi Jutarnji list..Kako se navodi, SIS je pri udaru svojom rampom probio oplatu drugog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.