Starica ubacivanjem novčića u motor poželela srećan let

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starica ubacivanjem novčića u motor poželela srećan let

Incident na aerodromu u Šangaju izazvao je petočasovno odlaganje nakon što je sujeverna žena u najboljoj nameri bacila kovanice prilikom ukrcavanja na avion Jedna sujeverna starija gospođa odložila je poletanje aviona iz Šangaja, zato što je bacila novčiće „za sreću“ koji su upali u motor te letelice, potvrđeno je iz kineske avio-kompanije, prenosi RTS.Osamdesetogodišnja putnica kineske avio-kompanije „Čajna sadern erlajns“ (China Southern Airlines), >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prilikom ukrcavanja u avion bacila je sitniš koji je dospeo u motor. Policiji je objasnila da je to uradila za sreću i bezbednost leta. Od devet bačenih novčića, samo jedan je dospeo do motora aviona, ali to je bilo dovoljno da 150 putnika bude evakuisano na nekoliko sati.Foto: Twitter CGTN Policija je pozvana na Međunarodni aerodrom u gradu Pudongu nakon što je jedan putnik primetio bizarno ponašanje žene, a u želji da let bude siguran, upozorio je nadležne. Starija žena, koja je putovala s mužem, ćerkom i zetom, odvedena je na saslušanje kod službenika. Pet sati kasnije, putnicima je bilo dozvoljeno da ponovo uđu u avion.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ubacila kovanice u motor aviona, evakuisano 150 putnika

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2017

Jedna sujeverna starija gospođa odložila je polijetanje aviona iz Šangaja, zato što je bacila novčiće "za sreću" koji su upali u motor te letjelice, potvrđeno je iz kineske avio-kompanije...Osamdesetogodišnja putnica kineske avio-kompanije China Southern Airlines, prilikom ukrcavanja u avion...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.