Srpski student izboden na kruzeru, tuči prethodina svađe oko devojke!

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2016, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski student izboden na kruzeru, tuči prethodina svađe oko devojke!

Incident na apsolventskoj ekskurziji na putu od Barselone ka Rimu. Student Ekonomskog fakulteta iz Kragujevca srećom nema povrede opasne po život U TUČI grupe srpskih studenata, koja je u sklopu apsolventske ekskurzije boravila na kruzeru na liniji Barselona - Rim, povređen je jedan mladić. Kako smo nezvanično saznali, on je student Ekonomskog fakulteta iz Kragujevca i povrede koje je zadobio, srećom, nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opasne po život. Napadač je zadržan u pritvoru. Kako smo saznali, na kruzeru su se nalazili studenti sa različitih univerziteta iz čitave Srbije. Krstarili su ka Rimu kada je u toku dnevne žurke na palubi izbila tuča. Direktor agencije "Rapsodi travel", Srđan Stojanović, koja je i organizator spomenute ekskurzije, kaže da su dvojica mladića koja su se potukla prethodno bila u istom autobusu. - Naši vodiči su odmah reagovali i odveli povređenog momka do brodskog lekara, a potom je zadržan u bolnici u Rimu - rekli su nam u agenciji "Rapsodi travel". - Sa njim je ostao još jedan drug, a čekaju se i njegovi roditelji, koji su krenuli iz Kragujevca put Rima. Prema nezvaničnim informacijama, mladić koji je napao i povredio studenta iz Kragujevca nije student tog Univerziteta, a kako se pretpostavlja, do tuče je došlo zbog svađe oko devojke. - U toku je bila dnevna žurka i začuli smo povike da neko umire - priča jedna od studentkinja koja je bila na brodu. - Nismo znali šta se dešava i pomislili smo da je neko možda skočio sa broda, dok nismo videli gužvu u ćošku. Ubrzo su reagovale nadležne službe sa broda i ukazale pomoć povređenom momku, dok su napadača odmah odveli.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

STUDENT IZBODEN NA KRUZERU OPERISAN U RIMU "Zagrlio je mog sina i ubo ga četiri puta u stomak"

Izvor: Blic, 28.Maj.2016, 08:03

Jovan Spasić (23), student Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, izboden je tokom ekskurzije na kruzeru koji je plovio iz Barselone...Incident se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, a kako je naknadno utvrđeno, izbo ga je Aleksandar Stojanović (28) iz Kruševca. Spasić je u noći između utorka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.