Srbin izboden nožem u Mitrovici

Izvor: Večernje novosti, 31.Okt.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin izboden nožem u Mitrovici

KOSOVSKA MITROVICA - Dvojica maskiranih napadača jutros nešto pre osam sati napali su Časlava Ilića (35) iz Kosovske Mitrovice, koji je tom prilikom zadobio više ubodnih rana u stomak.Ilić nije životno ugrožen i smešten je u mitrovičku bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć.Incident se dogodio ispred jednog od studentskih domova u severnoj Kosovskoj Mitrovici, kad su dvojica maskiranih napadača prišli Iliću, a jedan ga je više puta ubo nožem.Ilićev brat Milan izjavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << novinarima da sumnja da iza napada na njegovog brata stoji "vrh policije regiona Mitrovica sever".Časlav Ilić je radnik kosovske policije.Ispred studentskog doma, gde je došlo do napada, u toku je uviđaj koji obavljaju pripadnici kosovske policije, a mesto gde se dogodio incident obeleženo je policijskom žutom trakom.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KM: Izboden Srbin, porodica optužila KPS

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014

Dvojica maskiranih napadača jutros su nožem u Kosovskoj Mitrovici izboli civilnog administrativnog službenika KPS-a Časlava Ilića i ranili ga. Iliću život nije ugrožen. ..Napad se dogodio oko osam sati ispred studentskih domova u severnom delu Kosovske Mitrovice. Povređenom je pružena lekarska...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.