Skandal na trci Formule 1: Hamilton naglo zakočio Fetelu, onda ga ovaj namerno udario! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na trci Formule 1: Hamilton naglo zakočio Fetelu, onda ga ovaj namerno udario! (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug

Veliko iznenađenje viđeno je na trci za Veliku nagradu Azerbejdžana na ulicama Bakua, gde je na kraju slavio Daniel Rikjardo iz Red Bula, ali je trku obeležio incident koji su imali Luis Hamilton i Sebastijan Fetel.

Na podijumu su na kraju završili još Valteri Botas iz Mercedesa, koji je bio drugi, a sve do poslednjeg kruga drugo mesto je držao Lens Strol iz Vilijamsa, ali nije imao šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u direktnom duelu sa Mercedesom pred ciljni pravac.

Iza njih su završili Fetel, koji je bio na 4. mestu, dok je na 5. bio Hamilton.

Glavni konkurenti i borbi za titulu imali su žestok duel tokom perioda u kome je sejfti kar bio na stazi, a u tom trenutku je Hamilton bio na prvoj, a Fetel na drugoj poziciji.

Foto: AP/Tanjug

Hamilton je naglo zakočio i Fetel ga je ''čuknuo'' otpozadi, nakon čega mu je otpao deo sa bolida. Nemac je totalno poludeo, raširio je ruke ljutito, a onda odlučio da uzvrati istom merom, i namerno je s boka udario Hamiltona.

Nakon toga oba vozača su morala da idu u boks, Fetel zbog kazne, dok Hamilton nije bio kažnjen, ali je morao na popravku bolida. Kada se vratio na stazu posle kazne da prođe kroz boks, Fetel je ipak bio ispred Hamiltona, pa je na neki način pravda bila zadovoljena.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Hamilton isprozivao Fetela zbog udaranja na trci: Ako je hteo da pokaže da je muško, trebalo je da izađemo napolje i rešimo to!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2017

Mnogo polemike izazvala je trka za Veliku nagradu Azerbejdžana u Bakuu, gde je slavio Daniel Rikjardo, ali je to palo u senku sukoba koji su imali Luis Hamilton i Sebastijan Fetel...Hamilton je naglo ukočio ispred Nemca za vreme dok je sigurnosno vozilo bilo na stazi, nakon čega je ovaj uzvratio tako...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.