Skandal iza kamera: Rijanin otac mrtav pijan izbačen sa pevačicinog humanitarnog bala!

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal iza kamera: Rijanin otac mrtav pijan izbačen sa pevačicinog humanitarnog bala!

Rijana je blistala na humanitarnoj večeri “Diamond Ball” koju je prošle nedelje organizovala na Beverli Hilsu. Ne skidajući osmeh sa lica, ona je uživala okružena porodicom i svojim slavnim kolegama, kao i govoru punom hvale kojim ju je najavio slavni Bred Pit, a sve zarad njene humanitarne fondacije “Klara Lajonel”, koju je nazvala po svojim voljenim baki i deki.
Međutim, iza svog tog glamura i raskoši krio se nimalo prijatan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << incident koji je bacio senku na čitavo veče. Naime, njen otac Ronald, koji je prethodno pozirao na crvenom tepihu sa Rijaninom majkom Monikom, izbačen je sa događaja u vidno alkoholisanom stanju.
Rijanin otac Ronald i majka Monika



On je ovo potvrdio u razgovoru za “Daily Mail”, objasnivši da je popio dva dupla viskija i da se potom sapleo o stolicu.
“Bio sam na crvenom tepihu, porazgovarao sa nekoliko poznatih ličnosti koje poznajem, a onda je neko ostavio stolicu i ja sam zakoračio unazad i pao preko nje. Video sam svoju bivšu ženu (Moniku) kako me je pogledala, a nekoliko minuta kasnije došlo je obezbeđenje i rekli su mi da me vode kući”, ispričao je on i dodao:
“Rekao sam im da još nisam video sa ćerkom, a oni su mi rekli da to nije važno. Zamolili su me da ne pravim scenu jer će to ostaviti loš utisak o njoj.”
Pevačica još uvek nije bila pristigla na događaj kada se sve to odigralo, a Ronald sumnja da je Monika bila ta koja je zahtevala da on ode. On dodaje da se još uvek nije čuo sa ćerkom, i da pretpostavlja da je ona ljuta na njega.
Na pitanje zbog čega je pio alkohol na događaju, on je odgovorio da je bio tužan što njegovo dvoje starije dece iz prethodnih veza, Rijanini polubrat i polusestra Džejmi i Samanta, nisu bili pozvani.
Ronald se u prošlosti borio sa zavisnošću od narkotika i alkohola. Iako su se on i Monika razveli kada je Rijana imala 14 godina, ostao je u bliskim odnosima sa njom i njenom braćom. Ipak, pre šest godina žestoko se posvađao sa pevačicom tokom njene turneje po Severnoj Americi jer je neprestano bio u alkoholisanom stanju. Dve godine nisu bili u kontaktu pre nego što su se pomirili.
Ronald kaže da su njegovi problemi sa alkoholom kulminirali prošlog novembra, kada ga je Rijana u tajnosti smestila na rehabilitaciju.
Autor: Life Content
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.