Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2016, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Fudbaleri Totenhema ‘patosirali’ Hidinka (VIDEO)

Veliki incident dogodio se posle utakmice na Stamford Bridžu kada su fudbaleri Totenhema fizički nasrnuli na menadžera “plavaca” Gusa Hidinka.

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali, ne i da udara protivničkog trenera. Totenhem je sinoć na Stamford Bridžu igrao nerešeno 2:2 sa Čelsijem što je automatski značilo da je Lester novi šampion Engleske. Pevci su tu činjenicu teško primili, te su posle utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nasrnuli na menadžera “plavaca” Gusa Hidinka i gurnuli ga da je on završio na zemlji. Usledilo je koškanje, a videćemo kako će na ovo reagovati FA.
Guus is knocked over in the melee at the end of the #Cfcvspurs game pic.twitter.com/ZnOkswW2jv
— Jonathan Kydd (@Jonathankydd) May 2, 2016
EMOCIJA KAKVA JE FUDBALU NEDOSTAJALA: Ovako fudbaleri i navijači Lestera slave titulu (VIDEO)

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.