SASKIN MUZ POSLE INCIDENTA SA JOVANOVICIMA Prete da ce nas rasporiti da ce ubiti i nas i decu

Izvor: medio.rs, 28.Jun.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASKIN MUZ POSLE INCIDENTA SA JOVANOVICIMA Prete da ce nas rasporiti da ce ubiti i nas i decu

Posle obračuna pred kamerama sa roditeljima Cece Jovanović, Saškin muž Aleksandar Gazivoda otkrio je da njemu i njegovoj porodici prete ubistvom.

Sinoć je u "Pinkovom" studiju u Šimanovcima došlo do fizičkog obračuna između roditelja Cece Jovanović i Saške Karan. Pevačicin suprug stao je u njenu odbranu i, iako su mediji preneli da je Gazivoda udario Radeta Jovanovića, on to negira.

"Da >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nije bilo obezbeđenja, oni bi Sašku rastrgli. Ja sam sve vreme pokušavao da smirim situaciju, govorio sam im da se smire i da je ovo samo rijaliti. Kada mi je opsovao ćerku, iznervirao sam se i krenuo sam da ga udarim, ali otvorenom šakom, a ne pesnicom. Nisam ga ni dotakao, jer sam u toj gužvi slučajno udario jednog od momaka iz obezbeđenja u rame", rekao je Gazivoda i dodao da su ih iz produkcije tada zamolili da napuste studio.

"To je primitivizam. Celu noć nam prete sa raznoraznih brojeva, pišu nam da će nas rasporiti, da će ubiti i nas i našu ćerku. Ali, mi se ne plašimo. Ne želimo da izigravamo žrtve, ali razgovaraćemo sa advokatom", istakao je on.

Podsetimo se kako je izgledao incident:

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.