Radnici zazidali mačiće!

Izvor: Press, 16.Nov.2010, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici zazidali mačiće!

Radnik JKP "Beogradske elektrane" zazidao pukotinu na toplovodu u kojoj su se nalazile mačke sa mačićima! Životinje celu noć mjaukale, građani alarmirali gradske službe da se zabetonirani deo poruši Radnik JKP "Beogradske elektrane" na Vidikovcu greškom je zazidao živu mačku sa mačićima zatvarajući pukotinu na zgradi! Zarobljene životinje mjaukale su celu noć, a juče ujutru građani su u pomoć pozvali "Beokom" servis koji je alarmirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << "Elektrane" da ponovo pošalju radnike i otvore zazidani deo kako bi mačke izašle.Ovaj nesvakidašnji incident desio se u ulici Vidikovački venac kod ulaza broj 27.
- Na mestima gde se nalaze toplotne cevi ima pukotina u betonu i to je tako godinama unazad. Upravo zbog toplote cevi u tim pukotinama mačke se sklanjaju u njih - objašnjava Danica Drobac, predsednik "Evropske inicijative 17".
Komšinica Dragana, koja stanuje u ulazu broj 27 na Vidikovačkom vencu, kaže da među stanarima postoji podela po pitanju okupljanja životinja.
- Nekima smetaju mačići, psi... Hoće po svaku cenu da ih izbace, godinama to traje. Ne možemo s njima nikako da se dogovorimo. Napadaju i mene što imam pekinezera - kaže Dragana.
U JKP "Beogradske elektrane" objašnjavaju da radnik nije namerno zazidao otvor u kojem su se nalazile mačke.
- Po prijavi građana da se na kanalskom toplovodu i predajnoj stanici nalaze pukotine u zidovima, nadležne službe su izašle da saniraju otvore. U toku i na mestu radova nisu primećene mačke u kanalskom toplovodu jer je prostor veoma dugačak. Sutradan, po novoj prijavi građana posredstvom "Beokom" servisa, odmah smo izašli na teren i uklonili zaštitne ploče kako bi mačke izašle. U trenutku uklanjanja betonskih ploča, u kanalskom toplovodu nisu primećene mačke. U saradnji sa nadležnim gradskim službama, preduzeće neće pokrivati mesta oštećenja sve dok se ne utvrdi da su mačke sigurno napustile uzan prostor kanalskog toplovoda i da su na sigurnom - navode u "Beogradskim elektranama".

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.