Pucnjava kod Bele kuće

Izvor: VOA, 20.Maj.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava kod Bele kuće

Bela kuća je objavila bezbednosno upozorenje da je ceo kompleks zatvoren zbog pucnjave u blizini predsedničke rezidencije. Policija i tajna služba istražuju incident. Predsednik Obama inače trenutno nije u Vašingtonu. Tajna služba u medjuvremenu saopštila da je muškarac, koji je pretio pištoljem bezbednosnim čuvarima na jednom od ulaza u kompleks Bele kuće, upucan i zatim uhapšen. Prebačen je u bolnicu u kritičnom stanju.   
Pogledaj vesti o: Incident,   Vašington

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Upucan u pucnjavi pored Bele kuće

Izvor: Danas, 20.Maj.2016

Vašington- - Pripadnici tajne službe pucali su na jednu osobu nedaleko od Bele kuće, saopštila je vašingtonska policija. CNN je, pozivajući se na izvore iz policije, javio da je osumnjičeni prišao kontrolnom punktu u blizini Bele kuće i izvukao oružje. Ranjen je u stomak i u kritičnom stanju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.