Prvi čovek Metalca posle incidenta: Što bi moj redar morao da zna ko je Rajković!?

Izvor: Blic, 28.Jul.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi čovek Metalca posle incidenta: Što bi moj redar morao da zna ko je Rajković!?

Golmanu Crvene zvezde Predragu Rajkoviću nije dozvoljeno da uđe u svlačionicu svog tima na gostovanju crveno-belih u Gornjem Milanovcu, a prvi čovek Metalca Dragoljub Vukadinović rekao je u intervjuu za „Alo” da u tome ne vidi ništa sporno.

Čuvar mreže vicešampiona Srbije nije konkurisao za tim jer je pre tri dana učestvovao na žrebu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mundijal u Rusiji, pa se zbog toga nije našao u protokolu za duel drugog kola Superlige Srbije, koji je završen rezultatom 0:0.

Iako se radi o najboljem mladom golmanu planete i kapitenu reprezentacije do 20 godina, koja je aktuelni prvak sveta, Rajković je bio sprečen da se po završetku utakmice pozdravi sa saigračima.

„Procedura je bila takva da lica koja nisu bila u protokolu za utakmicu, kao i ona koja nisu službena lica, nisu mogla da ulaze u svlačionicu. Naši redari su samo poštovali proceduru, a redar nije taj koji odlučuje. Zašto bi on uopšte morao da zna ko je Zvezdin golman Rajković”, rekao je Vukadinović za „Alo”.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin odgovor Vukadinoviću

Izvor: Mondo, 28.Jul.2015

Crveno-beli razočarani izjavama predsednika Metalca, Dragoljuba Vukadinovića...Foto: MN Press..Incident koji se dogodio u Gornjem Milanovcu posle utakmice Metalac - Crvena zvezda podigao je veliku prašinu u javnosti...Zvanično najboljem mladom golmanu sveta, Predragu Rajkoviću, nije bio dozvoljen...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.