Presela mu vožnja motorom: Nenad Jezdić imao saobraćajku, mora na operaciju!

Izvor: Svet, 19.Avg.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presela mu vožnja motorom: Nenad Jezdić imao saobraćajku, mora na operaciju!

Poznato je da je Nenad Jezdić veliki ljubitelj dvotočkača, što ga je umalo debelo koštalo. Ovo mu nije prvi put da je imao udes s motorom, ali ovog puta ga je sam izazvao, zbog čega će morati u bolnicu na operaciju.
Istina je da sam imao nezgodu. To je dvanaesti put da sam pao sa motora! Znate kako kažu, ljudi koji voze motore dele se na one koji su pali i na one koji će tek pasti”,  ispričao je poznati glumac, a piše blic.rs.
On sa osmehom na licu priznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da je ovaj incident bio njegova krivica, te da je nakon toga rešio da konačno stavi prst na čelo.
“Bila je to moja brzopletost i greška. Kako ne bih udario jedan automobil na semaforu, oborio sam motor na zemlju. Pokidao sam ligamente i čeka me možda jedna operacija”,  otkriva Nenad Jezdić.
A onda u svom stilu, i dalje nasmejan i vedar, dodaje:
Seljaka samo možeš motikom u glavu da ubiješ, tako da me samo još čeka motika. Motor nije kriv, već ja! Vozim motor i dalje, nisam još prestao. Mada, sada će jesen… Možda ću ga i prodati, pa ću uzeti nešto za stariju gospodu”,  kaže Jezdić, ali odmah brzo dodaje da ipak neće potpuno odustati od vožnje motora.
Ne plašim se. Tačno je, ne treba vući đavola za rep. Ipak, posle tog pada sam shvatio da imam 44 godine i da moram malo da usporim”, kaže glumac.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Presela mu vožnja motorom: Nenad Jezdić imao saobraćajku, mora na operaciju!

Izvor: Scandal.rs, 19.Avg.2016

Poznato je da je Nenad Jezdić veliki ljubitelj dvotočkača, što ga je umalo debelo koštalo. Ovo mu nije prvi put da je imao udes s motorom, ali ovog puta ga je sam izazvao, zbog čega će morati u bolnicu na operaciju...“Istina je da sam imao nezgodu. To je dvanaesti put da sam pao sa motora! Znate...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.