Posle seks skandala strože kontrole i smene u leskovačkoj bolnici

Izvor: juGmedia, 09.Avg.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle seks skandala strože kontrole i smene u leskovačkoj bolnici

Seks skandal, u kojem je ovog vikenda direktor Opšte bolnice Lekovac uhvatio „na delu“ medicinsku sestru sa svojim ljubavnikom, došao je do Ministarstva zdravlja koje je od rukovodioca zdravstvene ustanove Nebojše Dimitrijevića  zatražilo hitan izveštaj o ovom incidentu.

Direktor kaže da će ovog vikenda sazvati i hitan sastanak sa svim načelnicima odeljenja u leskovačkoj bolnici i predočiti im nove radne zadatke.

„Svaki načelnik će >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << morati barem jednom nedeljno nenajavljeno da obilazi zaposlene. Zašto bih ja to morao da radim? To je u njihovom opisu posla, a pojedini to nisu praktikovali ni jednom do sada. E, posle ovoga će morati, kao i da mi podnesu iscrpan izveštaj. Mislim da će doći i do pojedinih smena među načelnicima“, kaže Nebojša Dimitrijević.

Opširnije na LeskovackeVesti.rs
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Snimak ljubavnika dokaz protiv medicinske sestre

Izvor: Večernje novosti, 10.Avg.2017, 16:55

Posle velikog seks-skandala u Opštoj bolnici u Leskovcu, formirana disciplinska komisija KAMERE video-nadzora Opšte bolnice u Leskovcu su, saznajemo, snimile medicinsku sestru kako dovodi svog dečka u praznu bolesničku sobu, gde su imali odnos. Oni su u ljubavnom zanosu zatečeni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.